Body reset

De stofwisseling is bij veel mensen verstoord. En er zijn meerdere redenen waardoor de stofwisseling van slag kan raken, bijvoorbeeld door, langdurige stress, medicijnengebruik, verstoord eetpatroon, een operatie, niet of te weinig beweging, slecht slapen, te veel alcohol, shock of trauma.

Met een reset kuur kun je tussen de 8 en 12 kilo afvallen. De meeste mensen verliezen vet in de probleemzones zoals, de billen, buik en dijen. Door de kuur voel je je vaak energieker, je huid wordt strakker en je cellulitis minder. Ik heb ook mooie resultaten gezien van mensen die veel minder last van acne en/of eczeem hadden na de kuur. De kuur is dus niet alleen voor het verliezen van gewicht.

Het heeft meerdere voordelen voor de gezondheid. Je kunt zelfs minder last krijgen van allergische reacties. Vrouwen in de overgang kunnen de kuur doen om de hormonen weer in balans te brengen. Je bloeddruk, bloedsuiker en cholesterol worden ook vaak beter.

Ik was in oktober 2020 in aanraking gekomen met een mooi bedrijf, mede dankzij hun heb ik mijn gezondheid stukken beter kunnen maken. Ik had namelijk een chronisch rugprobleem geen energie en mijn nachtrust  was ook niet echt oké. Ik leefde eigenlijk op suikers om mijn dag te kunnen volbrengen. Mijn veranderingen bleven niet onopgemerkt en al gauw kon ik ook anderen helpen met hun gezondheid. De kuur bestaat uit gezond eten en drinken. Geen maaltijdvervangers!! Maar puur eten en ondersteuning en aanvulling met hoogwaardige voedings suplementen.

De kuur kun je in je eigen huis volgen. De begeleiding gebeurt telefonisch en via WhatsApp of messenger. Je hoeft dus niet bij mij te komen of te wegen! Wil je meer weten over deze kuur, of hoe jij je immuunsysteem kunt versterken? Laat  het me weten en ik plan graag een vrijblijvend gesprek met je in. Je kunt mij appen 06-48763872 of mailen kim@zizzerbykim.nl.