Wat is Curlsys?

Curlsys is de geregistreerde merknaam voor het revolutionaire gepatenteerde krullenknip concept van de Engelse kapper Brian McLean. Het systeem bestaat uit verschillende technieken en scharen, die dynamische krullen, golven en variaties creëren.

Wat is er zo bijzonder aan de Curlsys methode?

De curlsys-methode is geschikt voor ieder haartype. Van lichte beweging tot een kroeskrul. Zélfs voor stijl haar is de Curlsys-methode geschikt. Het zorgt ervoor dat het haar meer beweging, valling en volume krijgt.

De voordelen op een rijtje.

  • Creëert sterke of zachte krullen
  • Geeft 2x zoveel volume.
  • Creëert beweging in stijl haar.
  • Creëert veerkracht

Waarom kiezen voor Zizzer by kim?

Iedere keer als je bij mij komt, bekijken we je haar goed en bepalen we welke producten en technieken we bij jou gaan gebruiken. Dit doen we omdat we de perfecte match van kapsel en product voor jouw haar willen. Ik vind het belangrijk dat jij weer blij wordt van je haar. Door de Curlsys-methode te combineren met goede verzorgingsproducten voor thuis, komen je krullen weer tot leven, en zien ze er weer glanzend en gezond uit. Tijdens de behandeling krijg je van mij, uitgebreide adviezen voor thuis, zo weet jij precies hoe je de mooiste krullen krijgt.

Hoe werkt het?

We bepalen de krulsterkte, en welke kniptechniek we gaan gebruiken. We maken een speciale afdeling waardoor iedere bundel, die van nature al bij elkaar hoort, op 45 graden geknipt kan worden. Hierdoor krijg je de mooiste valling in je haar. Het effect van de Curlsys-methode is waanzinnig. Door het bundelen krijg je twee keer zoveel beweging, twee keer zoveel volume, en aanzienlijk minder pluis.

Wil je meer genieten van je krullen of slag?
Je bent van harte welkom!

Belangstelling?

Ik adviseer om een afspraak te maken, om de lengte, elasticiteit en de conditie van jouw haar te beoordelen als je een Curlsys behandeling overweegt.