Over Zizzer by kim

Over Zizzer by kim2019-10-09T20:03:05+02:00

Mijn naam is Kim Timmer

Maar dat zegt mijn bedrijfsnaam jou al! Nadat ik jaren bij Creativo Haarmode in Emmen werkzaam ben geweest, besloot ik om mijn eigen zaak te beginnen. Door de liefde voor mijn vak, ben ik als zelfstandige onderneemster gaan werken, zodat ik de tijd kan nemen voor mijn klanten.

Ik houd me erg bezig met dit fantastische vak en volg daarom verschillende cursussen, wat mijn kennis bijschaaft, en bovenal een goed inzicht geeft over de laatste trends, en deze toe te passen. Het blijft een uitdaging om mezelf te blijven ontwikkelen op dit vakgebied. Daarom volg ik o.a. de training van Curlsys en heb ik deel 1, 2 en 3 succesvol afgerond.

Ik werk uitsluitend met kwaliteitsproducten, in mijn geval is dat Deheb, Affinage en Farouk.
Je bent altijd van harte welkom, om binnen te komen voor een persoonlijk advies, b.v. welk kapsel past bij mijn gezicht? En welke verzorgingsproducten kan ik het beste gebruiken? Heb je vragen? Neem vooral contact met mij op!

Mijn nieuws

maart 2019

januari 2019

december 2018

november 2018

oktober 2018